Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada gözünün küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayatının bir anda renkleneceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments