Rüyada güneşin söndüğünü görmek

Rüyada güneşin söndüğünü görmek yeni yerler göreceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada güneşin söndüğünü gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada güneşin söndüğünü görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çakmak söndürmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada alevi söndürmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde ateş söndürmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada ışıkları söndürmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada yanan samanı söndürmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, dünya malının çoğalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments