Rüyada harman görmek

Rüyada harman görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Rüyada harman gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada ekin harman etmek aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekin harmanı görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine yorulur.

Rüyada mercimek harmanı görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fındık harmanı görmek sürekli yerinde sayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada harman kaldırmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada harman görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada harmanda fındık görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada harman savurmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments