Rüyada hasta civciv görmek

Rüyada hasta civciv görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iyilik bulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada hasta civciv gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada hasta civciv görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada civcive su vermek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, yakın akrabadan gelecek habere delalet etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve kedi görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada civcivleri korumak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv tavuk görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada civciv ölüsü görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments