Rüyada civcive su vermek

Rüyada civcive su vermek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret eder.

Rüyada civcive su vermek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Rüyada suyun içinde civciv görmek malvarlığının artacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivlere su vermek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulur.

Rüyada civcive su içirmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada civcive su vermek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru civciv görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada evde civciv görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada küçük civciv görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada kaz civciv görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments