Rüyada hasta karga görmek

Rüyada hasta karga görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada hasta karga gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada hasta karga görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Rüyada sarı karga görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük karga görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada karga olmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga ve kedi görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga kafası görmek yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada eve giren karga görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargayla konuşmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments