Rüyada horoz civciv görmek

Rüyada horoz civciv görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, talihin yüze güleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada horoz civciv gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada horoz civciv görmek deşarj olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek haneye nifak gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Rüyada horoz ve civciv görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ölüsü görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz horoz görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments