Rüyada içki masasında oturmak

Rüyada içki masasında oturmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki masasında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Rüyada içki masasında oturmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada içki masası görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın üstünde oturmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada masa üstünde oturmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Rüyada yemek masasında oturmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah masasında oturmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, haksızlıklara uğranılacağına yorulur.

Rüyada masanın üzerinde oturmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments