Rüyada masanın üstünde oturmak

Rüyada masanın üstünde oturmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada masanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada masanın üstünde oturmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada masa üstünde oturmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada masa oturmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa başında oturmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki masasında oturmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek masasında oturmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Rüyada masanın etrafında oturmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasına oturmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, birçok iş kapısının açılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments