Rüyada içki saklamak

Rüyada içki saklamak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, karalar bağlayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki saklamak gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada içki saklamak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ele geçen parada artış olacağına alamet eder.

Rüyada içki şişesi saklamak kişinin tüm hayatının değişeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz saklamak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sigarayı saklamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kağıt saklamak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinayeti saklamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim saklamak başarılı işlere imza atılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments