Rüyada iğde yediğini görmek

Rüyada iğde yediğini görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada iğde yediğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Rüyada iğde yediğini görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada iğde fidesi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada iğde ağacı kesmek verimliliğinin de artacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada iğde meyvesi yemek birçok iş kapısının açılacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Rüyada iğde satın almak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil iğde görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments