Rüyada iki tane polis görmek

Rüyada iki tane polis görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada iki tane polis gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada iki tane polis görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada polis aracı görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada polisten saklandığını görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada polis forması giymek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek ve polis görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin etrafında polis görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis yakalanmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments