Rüyada ışığı kapatamamak

Rüyada ışığı kapatamamak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinde verimin artacağına, karşılıksız bırakmayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışığı kapatamamak gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Rüyada ışık açıp kapatmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kabede ışık görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ışığı kapatmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi ışıklı görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.

Rüyada ışıkları kapatmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ana baba sözü dinlemeye yorulur.

Rüyada ışık kapatmak çok büyük kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada ışığı kapatamamak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar içinde ışık görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments