Rüyada ışığı kapatmak

Rüyada ışığı kapatmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hem yeni yerler göreceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, parasız ve işsiz kalacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, bir bebek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada ışığı kapatmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada kabede ışık görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi ışıklı görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada ışığı kapatmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ışığı kapatamamak verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Rüyada ışık kapatmak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Rüyada ışıkları kapatmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapatmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilahi ışık görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments