Rüyada ıslak el görmek

Rüyada ıslak el görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, başarıların artacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yatırımların heba olacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada ıslak el gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada ıslak el görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini ıslak görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerini ıslak görmek aile içinde de bereketin artacağına, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ıslak kına görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak kilim görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak terlik görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak insan görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işarettir.

Rüyada ıslak ekmek yemek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments