Rüyada ıslak tavan görmek

Rüyada ıslak tavan görmek iyi habere, yeni kapılar açılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, işini kaybedeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulur.

Rüyada ıslak tavan gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada tavanı ıslak görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak tavan görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tavanda kurum görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada tavandan düşmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavan arasında olmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanının yıkıldığını görmek çaresiz durumlarda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda yazı görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işarettir.

Rüyada tavana çıkmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments