Rüyada tavanda kurum görmek

Rüyada tavanda kurum görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada tavanda kurum gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada tavanda kurum görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kurumuş şelale görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, planların sarkacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş ekmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca kurumu görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ticaretinin de hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek işlerinden belirsizlik olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments