Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek yapılan planların alt üst olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek zor bir döneme girileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Amin

Hayırlı sabahlar
Rüyamda evime emekli uzmanı iki doktor geliyor ve bana her ikisi birden
Senin emekli başvurun kabul edilmedi diyor
Her ikiside aralarında iki metre uzaklıkta karşı karşıya durmuşlar
Bende onlara bakarak hak etmeyenler emekli oluyor
Ben hastayım ve emekli olmayı ben hak ediyorum dedim
Onlar gene bana sen emekli olmasın diyor
ve rüyamda emekli olmasın haberi
beni çok rahatsız etti
Yorumunuz için çok teşekkür ederim