Rüyada kabeye yüz sürmek

Rüyada kabeye yüz sürmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret eder.

Rüyada kabeye yüz sürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada kabeye yüz sürmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Rüyada kabeye el sürmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalettir.

Rüyada kabeye elini sürmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüz maskesi sürmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne tuz sürmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kan sürmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze kara sürmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze krem sürmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments