Rüyada kabeye el sürmek

Rüyada kabeye el sürmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, geçiminin yerinde olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına işaret eder.

Rüyada kabeye el sürmek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada kabeye elini sürmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bereket ve zenginlik olacağına delalet eder.

Rüyada kabeye el sürmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kabeye yüz sürmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada ellerine krem sürmek kötü haberlerin alınacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele oje sürmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini pisliğe sürmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurana el sürmek şükür içinde bir hayat süreceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments