Rüyada bir kadına selam vermek

Rüyada bir kadına selam vermek çok zor şeylerle karşılaşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadına selam vermek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak rızkın da ömür boyu süreceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadına selam vermek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada verilen selamı almamak çok zor duruma düşüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada başbakana selam vermek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölüye selam vermek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments