Rüyada arkadaşın karısını görmek

Rüyada arkadaşın karısını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, maddi zarar edeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın karısını gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada arkadaşının karısını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını karısıyla görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının karısını öpmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, paslı bir çiviye basabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek şartlarının da zenginleşeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın karısını görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada karısını başka erkekle görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments