Rüyada arkadaşının karısını öpmek

Rüyada arkadaşının karısını öpmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının karısını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Rüyada arkadaşının karısını öpmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada komşunun karısını öpmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını öpmek karın artacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının karısıyla evlenmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının karısını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının karısıyla yatmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın karısını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını karısıyla görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments