Rüyada kabusla uyanmak

Rüyada kabusla uyanmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Rüyada kabusla uyanmak gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada kabus görerek uyanmak hem de sevdiklerinin olacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kabusla uyanmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı kabus görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Rüyada her gece kabus görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, sıkıntılarını üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep kabus görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada sık sık kabus görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kabus görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni uyanmak ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments