Rüyada kadın kol saati görmek

Rüyada kadın kol saati görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kol saati gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada kadın kol saati görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada kol saatı almak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada kol saati denemek rahatının ve huzurunun bozulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye almak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kolundan saat çıkarmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kol saati takmak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati almak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments