Rüyada kadın memesi okşamak

Rüyada kadın memesi okşamak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi okşamak gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kadının memelerini okşamak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kadını okşamak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Rüyada bir kadını okşamak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada kadın bacağı okşamak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Rüyada kadın okşamak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesini sıkmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, masrafların altında kalacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesi emmek yerinde saymayacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments