Rüyada kadını okşamak

Rüyada kadını okşamak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, koltuğunun yükseleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, desteksiz kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kadını okşamak gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Rüyada kadını okşamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını okşamak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulur.

Rüyada kadının memelerini okşamak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kadın bacağı okşamak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi okşamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada kadın okşamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Rüyada köpek okşamak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, iş yerinde çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments