Rüyada kadına masaj yapmak

Rüyada kadına masaj yapmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Rüyada kadına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada kadına masaj yapmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, hastalıktan şifa bulmaya yorulur.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına masaj yapmak kişinin yaşamının değişeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye masaj yapmak karşılığını bulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments