Rüyada bir kadına masaj yapmak

Rüyada bir kadına masaj yapmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kadına masaj yapmak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe masaj yapmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet eder.

Rüyada kalp masajı yapmak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada başkasına masaj yapmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, parasal durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ölüye masaj yapmak ailesindeki huzurun bozulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments