Rüyada kadını adetli görmek

Rüyada kadını adetli görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını adetli gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada adet olmuş kadın görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kadının adet kanı görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının adet olduğunu görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını adetli görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulur.

Rüyada adet bezini yıkamak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu söylemek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments