Rüyada arkadaşına tokat atmak

Rüyada arkadaşına tokat atmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına tokat atmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada arkadaşa tokat atmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, yepyeni biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına tokat atmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak kazancın günden güne artacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşine tokat atmak daha güçlü hale geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak sıkıntıların son bulacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısına tokat atmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments