Rüyada kanatlı arı görmek

Rüyada kanatlı arı görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işarettir.

Rüyada kanatlı arı gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada kanatlı arı görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada parmağını kanatmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, tüm parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafamın kanadığını görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırılmış güvercin görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada sırtında kanat görmek ticaretinin açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının kanadığını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments