Rüyada kanatlı fare görmek

Rüyada kanatlı fare görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı fare gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada kanatlı fare görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada dişinin kanadığını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kaz kanadı görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet eder.

Rüyada elin kanadığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı kapı görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına yorulur.

Rüyada burnumun kanadığını görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments