Rüyada kanatlı kapı görmek

Rüyada kanatlı kapı görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı kapı gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada kanatlı kapı görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine inanılır.

Rüyada ağzının kanadığını görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin başının kanadığını görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı fare görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments