Rüyada kapı eşiğine oturmak

Rüyada kapı eşiğine oturmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğine oturmak gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak işlerinden feragat edeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğine oturmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada eşikte oturmak makam sahibi olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının eşiğini görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kapı eşikliği görmek aile hayatının kötüye gideceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak mal mülk kazanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments