Rüyada kapı eşiğinden geçmek

Rüyada kapı eşiğinden geçmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşikten geçmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek iş öğreneceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiğine oturmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments