Rüyada kaplumbağaya basmak

Rüyada kaplumbağaya basmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya basmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kaplumbağaya basmak kazancını iki kat arttıracağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Rüyada kurana basmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, iyi halin geleceğine işarettir.

Rüyada akrebe basmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikene basmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Rüyada mezara basmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoyu su basmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada yumuşak toprağa basmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments