Rüyada kurana basmak

Rüyada kurana basmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine delalettir.

Rüyada kurana basmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kurana el basmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurana basmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada kurana ayak basmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerime el basmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerime basmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments