Rüyada karanlık ay görmek

Rüyada karanlık ay görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ikinci bir şans vereceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada karanlık ay gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada karanlıkta ay görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık ay görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret eder.

Rüyada ay üzerinde arapça yazı görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Rüyada yanan aygaz görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay kayması görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ay izlemek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay doğmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve ay görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments