Rüyada karanlıkta ay görmek

Rüyada karanlıkta ay görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, geriye doğru gideceğine, karlı işler alacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta ay gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada karanlık ay görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta ay görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kutup ayisi görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yıldız ay görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda ayyıldız görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalettir.

Rüyada ay ve gezegen görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ay ve hilal görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments