Rüyada karanlık bir şey görmek

Rüyada karanlık bir şey görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bir şey gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık bir şey görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta bir şey aramak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlığa gitmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta namaz kıldığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada zifiri karanlık görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta yalnız kalmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta bağırmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hem yeni yerler göreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments