Rüyada karanlıkta yatmak

Rüyada karanlıkta yatmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta yatmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada karanlık odada yatmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta yatmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokak görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta su içmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta kedi görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yağmur görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet eder.

Rüyada karanlıkta namaz kıldığını görmek bolluğun ve verimin de artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments