Rüyada arkadaşını sivilceli görmek

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, yeni alanlara yöneleceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sivilceli gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşında sivilce görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek planlı ve programlı davranacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada yatakta sivilce görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments