Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bol para kazanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalettir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivilceli yüz görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek üzgün ve hasta olacağına, saadete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments