Rüyada kardeşini engelli görmek

Rüyada kardeşini engelli görmek böylelikle yüzünün güleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kötü sözler duyacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, malına gelecek zarara, maddi kayba uğrayacağına, onurlu bir hayat süreceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kardeşini engelli gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kardeşini engelli görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bedensel engelli görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelli birini görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek istemediği halde borçlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendini engelli görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada birini engelli görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada engeller aşmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada engel kaldırmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments