Rüyada karga tutmak

Rüyada karga tutmak koyu sohbetler edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada karga tutmak gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada karga tutmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga öldüğünü görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde karga görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargayla kavga etmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga öldürdüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada bir karga görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada karga tarafından kovalanmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargayı beslemek gittiği yolda yalnız kalacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sidar

karga başıma çarpıp kulagımıma bişey söyleyip kaçması