Rüyada karısının hamile olduğunu görmek

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, talihin yüze güleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada karısını hamile olarak görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada karısını hamile olduğunu görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını hamile görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada karısının başkasından hamile olduğunu görmek sıkıntılarının geçeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada karısının görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah karısı görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments