Rüyada karnına kurşun yemek

Rüyada karnına kurşun yemek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada karnına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada karnına kurşun yemek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada karnından kurşun yemek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada karnından kurşunlanmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun görmek ticaretinin açılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak kapanan kapıların açılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan kurşun yemek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments