Rüyada karnında kurşun görmek

Rüyada karnında kurşun görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kafasına göre birini bulacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, zorlukların aşılacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında kurşun gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada karnında kurşun görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karnından kurşun yemek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada karnından kurşunlanmak elin bollaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada karnına kurşun yemek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada göğsünden kurşunlanmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments