Rüyada karnından vurulmak

Rüyada karnından vurulmak anne baba ile ters düşüleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına tabir olunur.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına işarettir.

Rüyada karnından silahla vurulmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından vurulduğunu görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada karnından vurulmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada silahla karnından vurulmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments